First Class Gym

Hälsa & träning i första klass

Vill du bygga en helt ny livsstil? Vill du göra träning till en självklar vana? Eller är du redan en rutinerad motionär som vill ta nästa steg? Oavsett utgångspunkt så har du kommit rätt! First Class Gym erbjuder alla förutsättningar du behöver för ett hälsosamt liv.

Det här är First Class Gym

Vår vision är att lägga grunden till en livslång hälsa genom långsiktighet i en prestigelös miljö. Med vår höga kunskap vill vi hjälpa alla människor att uppnå sin inneboende potential när det kommer till träning. Om den träningen innebär att lyfta tunga vikter, ta en dansklass någon gång i veckan eller skapa ett skräddarsytt träningsprogram med en PT väljer du som medlem.

Vi finns i fem svenska städer och har åtta olika träningsanläggningar. Alla anläggningar är skapade för en variationsrik träning. Våra lokaler har välutrustade gym, personliga tränare och flera olika instruktörsledda klasser att välja bland.

Bli en del av teamet!

Brinner du för träning, hälsa och att inspirera andra? Tycker du om att prestera på högsta nivå? Då ska du söka dig till oss på First Class Gym. 

På First Class Gym lever vi som vi lär. Vi investerar vår egen tid i hälsa och träning. Vi tror att alla människor har outnyttjad potential inom sig och att våra medlemmar förtjänar det allra bästa. Vi är inte bara ett företag. Vi är en gemenskap som drivs av andras framgångar och värdesätter ödmjukhet.

Laddar ner First Class Gym-Appen!

Det ska vara enkelt att träna och boka in sig på pass. I vår app hittar du alla våra klasser och vilka instruktörer som håller i vilka pass. 

Du får full koll på alla nya träningspass och kan boka barnpassning på de anläggningar som erbjuder detta.