Träningsanläggning, gym & SPA i Västerås

First Class Gym Hässlö Västerås

Platsen för total hälsa

Kontakt & Öppettider

Flottiljgatan 69

 

Bemannade öppettider (avvikande öppettider kan förekomma)
Måndag
08.00-14.00
Tisdag 13.00-18.00
Onsdag
12:00-19:00
Torsdag: 12.00-18.00
Fredag:
08.00-15.00

Öppet för medlemmar  05.00-24.00 alla dagar.

Träna på dina villkor

First Class Gym erbjuder allt från gym och spa till friskvård, milon och personlig tränare i rofyllda Hässlö i Västerås.

Vi har bedrivit friskvård i Västerås sedan starten 2010. Målet var att göra det på ett enkelt och roligt sätt som tilltalar alla. Nu har vi fler än 40 gruppträningspass i veckan och en stor konditionspark. Vi finns alltid tillgängliga för våra medlemmar mellan 05-24 och vi kämpar för att nå dina mål tillsammans som ett team. Att se våra medlemmar utvecklas är den stora glädjen med jobbet. Vi har en glad och öppen atmosfär där alla ska känna sig välkomna. Har du inte möjlighet att besöka oss kan vi komma till dig. Vi erbjuder även företag gruppträning och kostrådgivning på distan. Ta kontakt för ditt kostnadsförslag!

Moderna träningsmaskiner och fria vikter

Unika möjligheter till träning på dina villkor

Vi vill inte vara som alla andra. Här är det individen som står i centrum.  Vi vill att du ska få en så bra start som möjligt och därför ger vi dig en genomgång av hela anläggningen under ditt första besök. Du väljer sedan om du vill träna själv, med en av våra Personliga Tränare eller i grupp. Vi är speciellt stolta över vår Egym cirkelträning, där det finns möjlighet att träna upp både din kondition och din styrka på ett enkelt, säkert och effektivt sätt!

Modern högteknologisk träning med EGYM

EGYM erbjuder smart träning anpassad till varje individ för att göra träningen mer personlig, effektiv och motiverande.

EGYMs digitaliserade upplevelse består av ett ekosystem som bygger på hela träningsresan på och utanför gymmet och ger dig en komplett träningsupplevelse som ger dem optimala förutsättningarna för att lyckas med din träning – för alla, från nybörjare till professionella.

Länk för att ladda ner appen

En del av First Class Gym Hässlö.

Hässlö SPA

Hässlö SPA och klinik ligger i Västerås. Vi är specialiserade på skräddarsydda och resultatinriktade behandlingar. Vi har många års erfarenhet av lyxiga SPA behandlingar och medicinskt resultatinriktade behandlingar.

Vi hjälper våra kunder med tjänster och produkter som hjälper dem att känna välbefinnande, fyllda med energi och vackra varje dag. Vi sätter kvalité och säkerhet först då vi håller oss uppdaterade om de senaste teknikerna inom estetik, hudvård, SPA och välbefinnande.

Om du är redo för en ny början är du välkommen att boka din behandling hos oss.