Träningsanläggning, gym & SPA i Västerås

First Class Gym Hässlö Västerås

Platsen för total hälsa

Kontakt & Öppettider

Flottiljgatan 69

 

Bemannade öppettider
Måndag
08.00-10.00
Onsdag 15:00-19:00
Torsdag: 12.00-18.00
Fredag:
10.00-14.00

Öppet för medlemmar mellan 05.00-24.00 alla dagar så du kan komma och gå när det passar dig själv bäst. 

Avvikande öppettider kan förekomma vid röda dagar, helger så som Kristi himmelsfärd och midsommar. Håll dig uppdaterad med information på anläggningen samt våra sociala medier.

Boka din behandling via www.hasslospa.se.

Träna på dina villkor

First Class Gym erbjuder allt från gym och spa till friskvård, milon och personlig tränare i rofyllda Hässlö i Västerås.

Vi har bedrivit friskvård i Västerås sedan starten 2010. Målet var att göra det på ett enkelt och roligt sätt som tilltalar alla. Nu har vi fler än 40 gruppträningspass i veckan och en stor konditionspark. Vi finns alltid tillgängliga för våra medlemmar mellan 05-24 och vi kämpar för att nå dina mål tillsammans som ett team. Att se våra medlemmar utvecklas är den stora glädjen med jobbet. Vi har en glad och öppen atmosfär där alla ska känna sig välkomna. Har du inte möjlighet att besöka oss kan vi komma till dig. Vi erbjuder även företag gruppträning och kostrådgivning på distan. Ta kontakt för ditt kostnadsförslag!

Moderna träningsmaskiner och fria vikter

Unika möjligheter till träning på dina villkor

Vi vill inte vara som alla andra. Här är det individen som står i centrum.  Vi vill att du ska få en så bra start som möjligt och därför ger vi dig en genomgång av hela anläggningen under ditt första besök. Du väljer sedan om du vill träna själv, med en av våra Personliga Tränare eller i grupp. Vi är speciellt stolta över vår MILON cirkelträning, där det finns möjlighet att träna upp både din kondition och din styrka på ett enkelt, säkert och effektivt sätt!

Beprövad cirkelträning efter dina förutsättningar

Träna både styrka och kondition i vår miloncirkel
Milon är en form av digital träningscirkel som du utför helt på egen hand. Under ett träningsvarv ingår både styrke- och konditionsmaskiner och det bästa av allt är att varvet endast tar 17,5 minuter att genomföra. Du har möjlighet att träna två varv, vilket fortfarande innebär att du är klar på lite mer än halvtimmen. Detta är också något som ger resultat. Första gången du provar finns våra instruktörer där för att hjälpa dig. Sedan kan träna när det passar dig själv. Du får även uppföljning på dina resultat med jämna mellanrum.