PT

Personlig Träning

Prestation på högsta tänkbara nivå med vår handplockade Personliga Tränare. Du och din personliga tränare tar fram en plan som skräddarsys för dina mål och ni arbetar tillsammans för att nå de resultat du vill uppnå. Under resans gång kommer du ha en passionerad tränare vid din sida som driver på och får dig att fokusera på ditt mål. 

Vi hittar din partner

Det börjar med dig och din personliga tränare. I över 10 år har vi parat ihop flera tusen medlemmar med träningsexperter som vet hur de ska designa unika träningsprogram för att du ska nå dina satta mål och som passar din personlighet. 

Vi gör upp din plan
Personligt möte. Våra tränare kombinerar data från konditionsbedömning och information om din hälsa och livsstil för att sedan kunna skapa ett program specifikt för dig och dina mål.
Resultat när som helst – var som helst
Ta med din träning överallt. Din personliga tränare skapar en skräddarsyddplan och går igenom klubbens utbud och träningspass du kan göra hemma eller när du är på semester. Oavsett om du är på klubben eller utanför när du tränar kommer du få resultat. 

Din tränare – deras mantra – din motivation
Det finns inga hinder – Vi har inte kommit så här långt för att misslyckas – forskningen är vår kunskap