Träningsanläggning & gym Oskarshamn

First Class Gym Oskarshamn

Oskarshamns största träningsanläggning på 2500 kvm.

Kontakt & Öppettider

BE-GE:s väg 2
572 36 Oskarshamn
0491-13434
oskarshamn@firstclassgym.com

Som medlem kan du träna mellan 04.00-02.00 alla dagar året runt!
Med hjälp av ditt medlemskort kommer du in i våra lokaler även då receptionen är obemannad.

Receptionen är öppen
måndag-torsdag 16.00-19.00
fredag-lördag 10.00-12.00

 

Avvikande öppettider kan förekomma vid röda dagar, helger så som Kristi himmelsfärd och midsommar. Håll dig uppdaterad med information på anläggningen samt våra sociala medier. Facebooksida eller Instagram.

Brett och varierat utbud av gruppträning

Välkommen till First Class Gym, Oskarshamns största träningsanläggning och gym på 2500 kvm. Vi erbjuder bl.a. 3 löparbanor, toppklassig utrustning från Eleiko samt bastumöjligheter. Vi har även en stor konditionsavdelning, flera funktionella ytor, fria vikter och en mängd olika styrkemaskiner.Vi har ett brett och varierat utbud av gruppträning (med bl.a. Easyline, cykel och klasser ute i gymmet). Lokalerna är moderna, fräscha och luftiga.

Vi har en trevlig atmosfär där alla är välkomna. Fri parkering utanför anläggningen. För dig som har barn finns First Class Gym Junior  – bemannad barnpassning Som ingår i medlemskapet. På anläggningen finns även flera personliga tränare.

TEAM i Oskarshamn

Nu har vi släppt 2024 års TEAM

TEAM lyfter din träning till nya höjder. Träna tillsamman i en grupp med 4-6 personer där alla i gruppen har samma mål!

Nu kan du reservera en plats i vårens TEAM 2024. Antalet är begränsat och det är först till kvarn.

Läs mer och boka en plats här.

Junior Barnpassning

Junior Barnpassning är en bemannad barnpassning som har öppet fyra dagar i veckan.

Bokningsregler
• Ditt barn ska vara mellan 1-12 år
• Bokas tidigast 48 timmar innan
• Avbokning senast 3 timmar innan bokad tid

Boka plats online via “Schema” – “Boka pass här” eller via receptionen, telefon: 0491-13434.

I vårt barnrum har barnen tillgång till kritor och papper, spel, leksaker mm. Våra barnpassare tar hand om barn från 1 år och vi tar in max 7 barn per tillfälle. Ditt barn kan vara i barnrummet även då det inte finns barnpassare på plats men tänk då på att rummet ska lämnas i det skick ni själva önskar finna det. Det är alltid Du som förälder som ansvarar för Ditt/Dina barn. Du som förälder ska skriva under våra villkor för inlämning av barn som Du hittar information om nedan. Underskrift sker i receptionen första gången Du lämnar Ditt barn. Vi hoppas att Du och Ditt/Dina barn får en trevlig stund!

Obs! Har du fler än ett barn som ska vara på barnpassning ber vi dig att ringa vår reception och boka plats!

Med hänsyn till andra medlemmar samt för barnets säkerhet får inga barn vistas på egen hand på övriga delar av anläggningen.

Stora lokaler och familjär känsla

First Class Gym i Oskarshamn är anläggningen med stora fräscha lokaler och med högt i tak. Vi värdesätter den familjära känslan och möter gärna dig och dina vänner i vår lounge för en kopp kaffe innan som efter ditt träningspass. Vårt fokus är att våra medlemmar ska lyckas! Träningsbakgrund och erfarenhet har ingen betydelse. Vi erbjuder gruppträning, gymmaskiner, funktionella ytor, lyftarpodie, personlig träning/TEAM och barnpassning. Varmt välkommen till gemenskapen!